14. mar, 2016

Planering våren

På söndag ska jag och Zune och våran groomie Janne åka till Högbo ridklubb för utställning. Det är SSRK Gälvle Dala som arrangerar en officiell utställning så jag är redan lite pirrig i magen. Jag var till Kennel Goldwork igår så att Siv fick trimma honom så att han är rätt trimmad. Tänkte bada honom på torsdagen, så får han ha kroppssrumpan på sig under kvällen så att lockarna landar rätt. Zune tappar sin vinterpäls just nu så det blir att borsta en del under veckan så att han är blank och fin i pälsen. Det blir som det blir jag har i alla fall den finaste hunden oavsett vad domaren dömer. Har hört att domaren tyvärr är en smördomare men ska försöka vara neutral och bedöma själv hur han är, tråkigt bara när man hör detta redan innan själva utställningen, och man blir ju inte mindre nervös då😲.

 

Kommande utställningar blir 9 april och det blir i Ludvika och är en inofficiel och det är Dalarnas Kennelklubb som arrangerar, och det är anmält betalt och ska bli skojsigt. De utställningar jag även planerar för att åka på är:

23-24 april Westermanlands Kennelklubb nationell utställning som blir i Västerås

18-19 juni Dalarnas Kennelklubb i Leksand internationell utställning

ev blir det 9-10 juli Hälsinglands kennelklubb och det blir i Alfta Internationell utställning. Får se här hur Zune ser ut han går upp i öppen klass denna gång i och med att han fyller 2 år den 6 juli. Men det är en väldigt rolig utställning så kan bli så att vi åker dit😀.

Kan även bli någon inofficiell utställning till, tycker det är så kul att åka på dem lagom med krav och jag blir inte så nervös utan hinner njuta av alla fina hundar och ingen gör bort sig🙂.

Längtar nu även att snön ska försvinna så att det blir lättare att träna både viltspår och apportering. Tränar det jag kan i apprtering men vill nu ha vår och sommar🙂. Kurs i introduktion i apportering är anmäld och klar och blir till våren i Smedjebacken och längtar så till detta när både Zune och jag tycker det är jättte roligt.

Då har jag gjort en liten uppdatering om hur jag planerar framåt och skriver igen på söndag efter utställningen hoppas att jag inte blir alltför nervös det blir inte så roligt då utan jag mår bara illa och är mer vimsig än vanligt🤪.

Kram på er❤