10. apr, 2016

Utställning i Ludvika

Igår var vi till Ludvika för att ställa Zune det var en inofficiell utställning och det var Ludvika Brukshundsklubb som arrangerade den. Det var en väldigt trevlig utställning med många fina hundar och trevliga mattar och hussar😊, så roligt att få prata hundar🐾🐾.  Siv och Kennel Goldwork var på plats och skulle ställa flera av sina fina hundar, Zune fick även en liten snabbtrimning på plats så han skulle vara extra fin i ringen. Domaren som dömde heter Andreas Lantz och var väldigt trevlig, tog till och med i hand när man kom fram, lite skillnad från förra utställningen där domaren knappt tittade på oss😁. Extra plus får han naturligtvis när vi fick så fin kritik. Kritiken löd så här:

Maskulin hane med fin helhet. Bra könsprägel. Bra stop och nosparti. Korrekt bett. Bra hals och resning. Fin överlinje. Bra kors med välansatt svans. Bra förbröst och bröstkorg. Passande benstomme och vinklar. Rör sig väl. Trevligt temperament. Välvisad. Så han fick HP i öppen klass😄🐾🐾. Zune blev sedan BIM när fina syster Alva blev BIR, stort grattis till dem🌟😀.

Kennel Goldwork var även med i uppfödarklassen och Zune fick äran att vara med att visa upp sig igen, och denna gång fick husse göra debut i att ställa Zune när jag fick hjälpa Siv att ställa Alva och Siv själv ställde sötnosen Nova. Riktigt kul var det, och ännu roligare blev det när vi fick HP vilket gjorde att vi fick gå ut en gång till i uppfödarfinalen😍😍😊✨🌟, och där blev vi trea!!! Inte dåligt jobbat av oss tycker jag🐾🐾, men vi hade väldigt fina hundar måste jag ju säga. 

Det blev en riktig energiboost igår när allt gick så bra och när vi fick så fin kritik är så nöjd över mitt bus och hur han sköter sig vid utställningar, men jag måste erkänna att när vi gick skogspromenaden idag var det en väldigt lycklig hund som fick träna apportering och sök det står nog högst upp på att göra listan för Zune😘🐾🐾. 

Då är det bara att ladda om för nya utmaningar😋.