9. apr, 2017

Utställning i Ludvika

Igår var jag och grabbarna till Ludvika för utställning och arrangör för utställningen var Ludvika brukshundsklubb och det var en inofficell utställning. Tyvärr kunde jag inte ställa Zune denna dag när vi på plats märkte något konstigt med hans svans och konstaterade att han fått vattensvans. 

Bozze ställde jag i alla fall och den som dömde i ring två var Anna Törnlöv och hon skrev detta;

Maskulin hane med mycket vackert huvud, korrekt bett, vackra ögon och uttryck. Fin överlinje. Välformad bröstkorg, välvinklad bra ben och tassar. Kunde ha stramare halsskinn och mungipa. En tveksam testikel. Vacker färg men tyvärr vita tecken i ansiktet. Med detta fick vi placering 2 av två valpar.

Det är alltid domaren som dömer och jag respekterar detta verkligen men jag var dock lite ledsen ändå över detta, visst var det mycket som var bra men så hårt dömt för lite vitt i ansiktet i en inofficiell utställning. Ska nog vänta lite innan jag ställer honom igen, men det var absolut inte sista gången.

Vill ändå säga att han skötte sig exemplariskt i både utanför och inne i ringen, lugn och fin och lyssnade på matte. Vi ska dock träna lite mer att ställa, blir lite så han trycker ihop sig och jag vill att han ska sträcka på sig ännu mer och visar hur snygg och ståtlig han faktiskt är min Bozze❤.

// Åsa