13. dec, 2016

Bozze 5 ½ månad

Tiden går nu fort och lilla Bozze har hunnit att bli 5 ½ månad och väger nu 24 kg. Han är en allt en riktigt litet charmtroll med mycket bus men även en myskille❤

Bozze har nu snart gått klart sin valpkurs med husse, och de har gått för Marie Larsson och hennes MedMarie. Det har gått riktigt bra tror jag, har endast varit med en gång och har faktiskt låtit dem få ha den egentiden utan mattes och hennes idéer🙂. Det jag har sett hemma är att inkallningen måste vi träna lite mer för den ska sitta oavsett vad som händer runt omkring, har känt ibland att det ska kollas lite väl länge innan han kommer tillbaka in när vi är ex i skog och mark.

Mina planer för Bozze under nästa år är att han ska gå någon slags fortsättning av valpkursen alternativt en jaktlydnadskurs, beror lite på vad det finns utbud från Work in team eller SSRK är det inget pågång så får vi gå en kurs till för MedMarie.

Det som är på gång är i alla fall:

19/2 Kursdag i avlämningar för nybörjare (teori+praktik) heldag

8/4 Utställning i Ludvika med team Thor och Zune

6/5 Utställning Lidköping med team Thor och Zune

8/7 Utställning i Alfta med team Thor och Zune

Önskar även att vi hinner med en viltspårkurs under våren 2017, och förhoppningsvis ett anlagsprov under vår eller hösten (får se hur mogen han är för det längre fram).

Hösten ska vi jobba med apporteringen så jag hoppas att även Bozze tycker att det är lika roligt som Zune och jobba med att få hämta in dummysar mm.

Skriver lite mer här när jag har koll på de kurser som kommer ut nu snart hoppas jag:)

Kram